Håbet om at opklare mordet på Heidi Abildskov fra Virum mindskes ifølge Nordsjællands Politi, som først troede, at en mystisk seddel kunne bringe dem videre i efterforskningen.

Håbet om at opklare mordet på Heidi Abildskov fra Virum mindskes.

Sådan lyder meldingen fra Nordsjællands Politi, efter en mand tirsdag henvendte sig til politiet og forklarede, at han er ophavsmand til en mystisk seddel efterladt i en taske på gerningsstedet, skriver bt.dk.

- Vi var af den opfattelse, at den kunne bringe os videre i efterforskningen, men nu viser det sig, at den er blevet omdelt i op mod 10.000 eksemplarer, fortæller vicepolitiinspektør Henning Svendsen fra Nordsjællands Politi til bt.dk.

Politiet efterlyste ellers vidner tidligere tirsdag, som kunne fortælle om sedlens oprindelse. Alt sammen for at komme tættere på Heidis morder.

På den computerskrevne seddel efterlyser en gruppe polakker brugt tøj, og det var netop baggrunden for det, at en mand tidligere tirsdag henvendte sig til Vestegnens Politi, fortæller Henning Svendsen.

- Han havde været med til at udforme teksten i et helt legalt ærinde for en hjælpeorganisation, så den kunne læses af danskere, som gerne ville donere tøj, fortæller Henning Svendsen.

Henning Svendsen ærgrer sig derfor over, at politiets efterlysning tidligere kan ses som en mistænkeliggørelse af de polakker, som prøver at samle tøj ind til hjælpeorganisationen.

Nummeret på sedlen er til en telefon med taletidskort, der aldrig har været aktiveret.

BNB

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.