Nordjyllands Politi er sent onsdag aften massivt til stede ved en Circle K-tankstation og en McDonald's-restaurant i Haverslev tæt ved Nordjyske Motorvej, hvor en 35-årig mand er fundet knivdræbt.

Det bekræfter politiet over for B.T.

»Vi får en melding om voldsom ballade på stedet klokken 21.28 via alarmcentralen. Det viser sig, at der har været et slagsmål, og da vi kommer frem til stedet, finder vi en 35-årig mand, der er afgået ved døden efter at være blevet stukket med en kniv,« siger vagtchef ved Nordjyllands Politi Poul Badsberg.

Knivdrabet er sket på adressen Industrimarken 1, hvor hobbyforretningen Gavlhuset ligger. Området er afspærret.

Foto: Rasmus Skaftved
Vis mere

Politiet har endnu ikke fastlagt identiteten på den pågældende mand, og det er derfor for tidligt at sige noget om, hvorvidt drabet kan være banderelateret.

Gerningsmanden er stadig på fri fod, oplyser Poul Badsberg.

Ifølge B.T.s medarbejder på stedet er der op mod 20 køretøjer fra politiet på stedet, heriblandt en hundepatrulje og en rullende kommandostation. I alt er der i omegnen af 25 betjente, og der er løbende kommet flere til for at assistere med efterforskningen.

Nordjyllands Politi meddeler i en pressemeddelelse udsendt onsdag aften kort før midnat, at man ikke har flere oplysninger i sagen.