Mand død efter at være klemt mellem perron og tog på Roskilde Station. Arkivbillede.
Mand død efter at være klemt mellem perron og tog på Roskilde Station. Arkivbillede. Foto: niels ahlmann olesen

En 45-årig mand mistede livet, da han her til morgen løb efter toget på Roskilde Station.

Klokken 08.05 modtog politiet et alarmopkald, om at en mand lå på skinnerne på Roskilde Station efter at være blevet ramt af et tog. Politiet og reddere fra Roskilde Brandvæsen kom hurtigt til stedet og kunne konstatere, at manden stadig var i live.

- Det viser sig, da vi får talt med vidner nede på stationen, at han tilsyneladende har forsøgt at komme med toget, efter det er sat i gang. Altså dørene på toget er lukkede, mens han løber langs siden af toget og forsøger at lukke dørene op. Men så snubler han og falder ned mellem perronen og toget, siger vagtchef Thomas Jørgensen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Forsøgt genoplivet

Mens manden lå på skinnerne, fik han imidlertid hjertestop, og han blev med det samme forsøgt genoplivet af ambulancefolkene på stedet. Senere måtte læger dog erklære manden død på Roskilde Sygehus.

- Han er ikke blevet kørt over af toget, man han har formentlig fået en form for tryk eller anden kvæstelse, da han faldt ned mellem toget og perronen, fortæller Thomas Jørgensen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Den uheldige 45-årige mand er identificeret som dansk men ikke fra Roskilde, oplyser politiet, som stadig er ved at underrette de pårørende.

Politiets undersøgelser på stedet er afsluttet og togdriften normal.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.