Foto: Arkivfoto

En polsk mand i 30erne er søndag eftermiddag blevet stukket ned og dræbt i en villa i velhaverkvarteret Rungsted Kyst nord for København.

Fire andre polakker, som efter alt og dømme boede sammen med manden i huset, er blevet anholdt og sigtet for drab. Nordsjællands Politi formoder, at alle de involverede arbejder som håndværkere i Danmark.

- Klokken 16.23 fik vi en meddelelse fra alarmcentralen om, at der lå en livløs mand i en villa på Bolbrovej i Rungsted Kyst. Akutlægen var ikke i stand til at genoplive ham, så han blev erklæret død på stedet, fortæller vicepolitiinspektør Flemming Poulsen fra Nordsjællands Politi.

Politiet har identificeret den dræbte som en 45-årig mand med polsk statsborgerskab, som boede i huset.

- Vi har fået bekræftet, at han var håndværker, oplyser vicepolitiinspektør Flemming Poulsen fra Nordsjællands Politi.

Politiet har endnu kun sparsomme oplysninger i sagen, da det stadig er uklart, hvad der er foregået i huset. Fire polakker, der delte adresse med den dræbte, er anholdt og sigtet for drab

Mandag morgen var alle fire blevet afhørt i sagen efter at have brugt hele søndagen på det, da politiet har været nødt til at bruge tolke for at få dem i tale. De fire anholdte mænd befandt sig i og omkring huset, da politiet nåede frem. 

De fremstilles grundlovsforhør, der formentlig vil blive for lukkede døre, mandag kl. 13 i retten i Helsingør.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.