En trafikulykke søndag aften d.24. februar 2013 har kostet en polsk mand livet og kvæstet et spædbarn meget alvorligt i Nordvestjylland. En person er dræbt, og et spædbarn svæver mellem liv og død efter en meget voldsom trafikulykke ved Thisted søndag aften. Ulykken skete, da to polske mand i en bil forsøgte med en overhaling, men kolliderede direkte med en modkørende bil, hvori der sad en 22-årig mor og hendes spædbarn. (Foto: Peter Mørk/Scanpix 2013)
En trafikulykke søndag aften d.24. februar 2013 har kostet en polsk mand livet og kvæstet et spædbarn meget alvorligt i Nordvestjylland. En person er dræbt, og et spædbarn svæver mellem liv og død efter en meget voldsom trafikulykke ved Thisted søndag aften. Ulykken skete, da to polske mand i en bil forsøgte med en overhaling, men kolliderede direkte med en modkørende bil, hvori der sad en 22-årig mor og hendes spædbarn. (Foto: Peter Mørk/Scanpix 2013) Foto: Peter Mørk

Det spædbarn, der søndag aften var involveret i en bilulykke ved Thisted, er fortsat i livsfare. Det bekræfter vagtchefen ved Midt- og Vestjyllands Politi overfor bt.dk.

- Det er ganske alvorligt. Barnet har fået hovedtrauma, og der er endnu ingen forbedringer i barnets tilstand, fortæller vagtchefen.

Ulykken skete, da barnet med sin mor kom kørende i en bil på Hanstholmvej nord for Thisted. To polske mænd kom kørende i en bil i modsat retning, og var i færd med at overhale, da det gik galt. De to mænd nåede ikke at overhale, men bragede i stedet frontalt ind i kvindens bil.

Den ene mand blev erklæret død kort efter, mens den anden blev hårdt såret.

Kvinden og barnet kom begge til skade. Kvinden fik kvæstelser på begge ben, men var uden for livsfare, mens spædbarnet altså er i livsfare. Både mor og barn blev indlagt på Aalborg Sygehus. Spædbarnet blev fløjet dertil med helikopter.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.