Stuehuset på en gård i Vamdrup er fuldstændig udbrændt. En mand har mistet livet som følge af branden.
Stuehuset på en gård i Vamdrup er fuldstændig udbrændt. En mand har mistet livet som følge af branden. Foto: Elo Christoffersen

En person har mistet livet i en gårdbrand på Mosevej 8 i Vamdrup ved Kolding, hvor gårdens stuehus nedbrændte.
Alarmcentralen fik en anmeldelse om branden kl 4.15 lørdag morgen, men da politi og brandvæsen ankom stod hele stuehuset i lys lue.

- Stuehuset var overtændt, da vi ankom, og der var ild i taget. Huset stod ikke til at redde, og for brandvæsnet handlede det om at undgå, at ilden spredte sig til de tilstødende stalde, hvor gårdejeren havde 200 malkekøer, fortæller vicepolitikommisær hos Kolding Politi Poul Steffensen.

Da ilden var under kontrol, kun politiet se et lig inde i huset. Men man kunne ikke komme ind til det på grund af nedstyrtningsfare.

Der bor et par på gården, men den kvindelige beboer var ikke hjemme, og hende har politiet været i kontakt med, så man formoder, at den afdøde er manden, som bor på gården. Men det er endnu ikke bekræftet.

Liget af manden er stærkt forbrændt, og først lørdag kl 13 havde man fået huset afstivet, så politiets teknikere og retsmedicinerne kunne komme ind i huset.

Politiet ved endnu ikke, hvad der er årsag til branden.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.