Video: Byrd / borresen

Var du vidne til episoden, og har du foto eller video? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

En person er død som følge af et skyderi på Nørrebro tirsdag aften.

Det oplyser Københavns Politi på Twitter.

'Politiet kan bekræfte at en person er afgået ved døden. To andre er også ramt af skud. Den ene er hårdt såret, den anden er lettere tilskadekommen,' skriver politiet.

Alle tre ramte har banderelationer. Tidlig onsdag morgen oplyser vagtchef Michael Andersen, at de to sårede har samme status, som de havde tirsdag aften. Han kan samtidig oplyse, at politiet endnu ikke har foretaget anholdelser i sagen.

En person fortalte tidligere tirsdag aften til BT’s mand på stedet, at vedkommende havde set, at en person tilsyneladende er blevet ramt af skud nær et hostel på Tagensvej.

Et stort område omkring Tagensvej fra Bispebjerg Station til Rovsinggade er afspærret som følge af politiets indsats på stedet. BT's mand på stedet fortæller, at masser af politi afsøger området, blandt andet med politihunde.

Indgangspartiet til et hostel på Tagensvej, A&O Copenhagen, er medtaget af adskillige skudhuller, og glasfacaden der er således skudt i stykker, beretter BT's mand på stedet.

Foto: Steven knap / Droto.dk
Vis mere

Meldinger om skud affyret på Tagensvej kom omkring klokken 19.20 tirsdag aften.

Skyderiet påvirker togtrafikken, melder DSB.

'Der kører i øjeblikket ingen S-tog mellem Ryparken St. og Flintholm St,' skriver DSB på hjemmesiden.

Banden Brothas holder til i Mjølnerparken. Den blev egentlig opløst i 2016, men er tilsyneladende genopstået, efter at Loyal To Familia, LTF, siden foråret har spredt sig til flere områder og kommet i konflikt med flere andre bander.

Politiet vurderer, at Brothas og grupperinger fra Nordvest og Husum har dannet fælles front mod LTF

Opdateres...

Var du vidne til episoden, og har du foto eller video? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.