En almindelig arbejdsdag udviklede sig fatalt for en 37-årig mand fra Videbæk. Torsdag i sidste uge styrtede han ned i en korngrav, og onsdag morgen afgik han ved døden.

Den 37-årige mand arbejdede for foderstoffirmaet Dangrønt i Ringkøbing, og det var kolleger fra arbejdspladsen, der i sidste uge fandt ham livløs i den fire meter dybe grav.

- Klokken 07.12 lyder der en alarm nede fra graven, og den går han ned for at nulstille. Hans kollegaer undrer sig over, at han bliver væk i længere tid, og da de går ned og leder efter ham klokken 07.46, så finder de ham livløs, fortæller Kurt Stenfeldt, der er kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestjyllands Politi.

Selv om den 37-årige Bo Galsgaard blev kørt til Skejby Sygehus, lykkedes det ikke at redde hans liv. Han vågnede aldrig op af sin koma, og onsdag morgen blev han erklæret død..

Politiet ved endnu ikke, hvad der skete i bunden af den fire meter dybe korn-grav.

- Vi er lidt på bar bund i sagen. Vi ved ikke, om der har været for lidt ilt dernede, om han er faldet om af sygdom, eller om han er faldet ved et uheld. Men det er de tre scenarier, som vi arbejder med, og dem har vi bedt Arbejdstilsynet om at se nærmere på, siger Kurt Stenfelt.

Politiet oplyser også, at retsmedicinere vil undersøge liget, og at man eventuelt vil foretage en obduktion for at fastslå dødsårsagen.

Politiet afventer nu Arbejdstilsynets rapport og har ikke yderligere kommentarer.

Bo Galsgaard var ansat til at videreforarbejde produkter på Dangrønt.

- Hans pårørende er blevet underrettet, oplyser politiet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.