Onsdag eftermiddag blev en 29-årig mand stukket ihjel på et bosted for voksne i Fårevejle, hvor han arbejdede. En 19-årig mandlig beboer på bostedet er anholdt i sagen, oplyser Midt- og Vestsjællands politi.

Politi og ambulance blev klokken 15.11 sendt til Riisvej i Fårevejle, Odsherred Kommune, hvor en tilskadekommen mand var blevet fundet på vejen. Da ambulancen kom frem, kunne det konstateres, at manden var stukket med kniv.

Ambulancepersonalet ydede førstehjælp, og den 29-årige blev hentet af lægehelikopteren og fløjet til Holbæk Sygehus. Skaderne var dog så alvorlige, at hans liv ikke stod til at redde, og han blev erklæret død på sygehuset.

Politiet anholdt kort efter en 19-årig beboer på opholdsstedet. Han er sigtet for at stå bag knivstikket på medarbejderen. Anholdelsen foregik uden dramatik, og den 19-årige blev taget med på politistationen til afhøring. Han vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling.

Gerningsstedet bliver nu undersøgt af politiets kriminalteknikere og afsøges med hunde. Undersøgelserne vil stå på indtil senere på aftenen, hvor også de øvrige tilstedeværende på stedet vil blive afhørt til sagen.

Den 29-åriges pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Foto: Mathias Øgendal
Vis mere
Foto: Mathias Øgendal
Vis mere
Foto: Mathias Øgendal
Vis mere
Foto: Mathias Øgendal
Vis mere