Københavns Politi har onsdag formiddag klokken 10.10 anholdt en 28-årig mand, som de mistænker for at have knivdræbt en 39-årig kvinde i en lejlighed på Hjulmagerstien på Amager natten til onsdag. Manden blev anholdt i en lejlighed i en opgang i nærheden af gerningsstedet.

Klik her og se mere tv på localeyes.dk.

Den 28-årige er identisk med den person, politiet har ledt efter med hundepatruljer onsdag morgen. Han er i forvejen kendt af politiet.

- Han gik hele morgenen og ringede på til forskellige lejligheder i området for at komme ind. Til sidst lykkedes det ham at blive lukket inden for hos en fremmed med en forklaring om, at han var faldet og havde slået sig, siger drabschef Jens Møller til bt.dk.

Den 28-årige er mistænkt for med flere knivstik at have dræbt en 39-årig kvinde omkring klokken 4 natten til onsdag. Drabet fandt sted i en lejlighed tilhørende en veninde af den 39-årige kvinde, oplyser politiet.

- Både den anholdte og den dræbte har været gæster i lejligheden, og på et tidspunkt opstår der et skænderi, som ender ud i, at den 28-årige stikker den 39-årige flere gange med en kniv, hvorefter han stikker af fra lejligheden, siger drabschef Jens Møller.

Han fortæller videre, at ligsynet onsdag formiddag er afsluttet, og at den dræbte er kørt til Retsmedicinsk Institut.