Det er nu over to år siden Madeleine McCann forsvandt under en ferie i Portugal.
Det er nu over to år siden Madeleine McCann forsvandt under en ferie i Portugal. Foto: AFP Photo/Scanpix Denmark

En tidligere pædofilidømt skaber nu tvivl hos efterforskningsteamet i Maddie-sagen. Det viser sig nemlig, at han har løjet om sin færden og om, hvilken bil han havde i tidsrummet, hvor den lille pige forsvandt.

Endnu en gang måtte den pædofilidømte Raymond Hewlett til afhøring hos politiet, efter det kom frem, at han havde løjet over for politiet.

64-årige Raymond Hewlett, der mistænkes for at være involveret i lille Madeleine McCann forsvinden i Portugal for to år siden, har tidligere forsøgt at lede efterforskningen på vildspor ved at lyve om, hvilken bil han kørte i. Det skriver 'The Mirror'.

Han har forklaret, at han havde en blå Dodge Truck på det tidspunkt, hvor Maddie forsvandt og, at han i det hele taget slet ikke befandt sig i byen Praya da Luz på Algarvekysten.

Denne forklaring har en af Raymonds Hewletts tidligere venner nu skudt i sænk.

Peter Varran, som han hedder, kontaktede nemlig familiens private efterforskningsteam og fortalte, at Hewlett havde en hvid Mercedes transitvogn på det tidspunkt - en bil magen til den, der er blevet set holde nær McCann-familiens lejlighed i Praya da Luz.

I følge Peter Varran har Hewlett også fortalt ham, at han var blevet helt besat af sagen om den forsvundne lille pige og indrømmet, at han havde opholdt sig ved familiens ferielejlighed flere gange.

Raymond Hewlett har tidligere siddet i fængsel tre gange i England for sexovergreb.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.