Henning Barsøe, direktøren som efter blot 19 dages ansættelse i Svendborg Sparekasse valgte at forlade jobbet, men alligevel fik en million kroner med sig i fratrædelsesgodtgørelse, har nu fået et nyt job på hånden.

Det skriver den udskældte Henning Barsøe selv på sin LinkedIn-profil.

Bt.dk har forsøgt at få en kommentar fra Henning Barsøe om, hvad hans kommende nye job er, men det har ikke været muligt at træffe ham.

Henning Barsøe kom i modvind, da han mindre end tre uger efter sin tiltrædelse i Svendborg Sparekassen den 1. september i år selv sagde jobbet op igen. Det forhindrer ham dog ikke i fortsat at modtage løn fra det sydfynske pengeinstitut frem til den 1. februar 2013.

Månedslønnen i perioden er dermed, trods hans stærkt begrænsede indsats på direktørposten, i perioden frem til fratrædelsesaftalen ophører 200.000 kroner. Det indbringer ham alt i alt en rund million kroner for blot 19 dages ansættelse.

Det højst opsigtsvækkende forløb har i sydfynske folkemunde givet Henning Barsøe det lidet flatterende tilnavn "Lyndirektøren".

Før Henning Barsøe fik topjobbet - meget meget kortvarigt, skulle det vise sig - i Svendborg Sparekasse, bestred han en række chefposter i Sydbank. Senest som Sydbanks regionsdirektør i det sydøstjyske område.

Ifølge Fyns Amts Avis indebærer Henning Barsøes fratrædelsesaftale med Svendborg Sparekasse, at lønnen fra et eventuelt nyt job vil blive modregnet i hans løn fra det sydfynske pengeinstitut.

Men da fratrædelsesaftalen med Svendborg Sparekasse løber frem til 1. februar, og han tiltræder sit nye job præcis samme dato, skal der ikke modregnes noget som helst.

Så "Lyndirektøren" kan med andre ord beholde samtlige 1.000.000 kroner for 19 dages ansættelse.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.