Mikkel Kesslers søster benægter al kendskab til bordeldrift.

Flere kilder forklarer overfor B.T., at du har eller har haft bordeldrift. Er det rigtigt? - Det er ikke rigtigt. Jeg har aldrig haft noget med den side af branchen at gøre. Folk har ondt i røven, fordi det går godt for mig. Nogen tror måske, at vi har sådan en klub for piger med store bryster og lyst hår, men sådan er det ikke.

Men selv politiet siger jo, at du har drevet bordeller. Hvordan vil du forklare det? - Det kan jeg heller ikke. Jeg aner ikke, hvor de har det fra. Det passer ikke.

Du driver jo også en stripbar i Nyhavn. Er nogle af disse piger så prostituerede? - Nej. Vi har kun danske piger, og de arbejder udelukkende som champagnepiger og dansepiger. Man kan ikke betale for at være sammen med dem, som man måske kan andre steder.

Din veninde Louise Maria Jonasson står jo for fire bordeller, har du arbejdet der? - Nej. Hun er en gammel veninde, men jeg snakker ikke med Louise mere. Hun er som død for mig. Har du selv taget imod penge for seksuelle ydelser? - Jeg har 11 domme, hvoraf de 10 er for vold, så jeg er en værre røver, men jeg er ingen luder.