Københavns Vestegns Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere en mand, der er mistænkt for tre røverier begået i Buddinge og Søborg.

De tre røverier blev begået i november 2017 mod 7-Eleven på Buddinge Station, samt en Fakta og en kiosk, som begge ligger på Søborg Hovedgade. Gerningsmanden truede personalet og slap af sted med varer til mindre beløb.

Det er ikke lykkedes at identificere den mistænkte bag de tre røverier, og derfor offentliggør Københavns Vestegns Politi nu overvågningsbilleder af den mistænkte.

»Ved du, hvem manden på billederne er, så kontakt os gerne,« siger politikommissær Claus Bardeleben, Københavns Vestegns Politi.

Vidner har beskrevet den mistænkte som en mand med mellemøstligt udseende. Han er 175-185 cm høj og almindelig af bygning og vurderes til at være mellem 25 og 35 år gammel.

Ved de tre røverier var manden iført en mørk kasket med et ’W’ på fronten, en stor mørk jakke med hætte og pelskrave samt mørke bukser.

Ved du hvem manden på billedet er, eller har du andre oplysninger, som kan hjælpe politiet med efterforskningen af de tre røverier, kan du døgnet rundt kontakte Københavns Vestegns Politi på telefon 4386 1448.