TV2-vært Carlotte Beder er blevet genforenet med sin elskede hund Coco. Den fem år gamle hanhund forsvandt, da den bil, som hunden befandt sig i, blev stjålet. Efter et telefonopkald om natten og et møde i Valbyparken, er han nu hjemme hos sin ejer.

- Det er fantastisk. Jeg er meget lettet, siger Charlotte Beder.

Til daglig præsenterer hun døgnets nyheder som vært på TV2 News.

Onsdag formiddag blev hendes hund Coco stjålet fra den professionelle hundelufter Dogwalker. Hundelufteren skulle i skoven med Coco og to andre hunde, men var stoppet udenfor Aldi på Borups Allé i København. Der blev hans bil blev stjålet med hundene bagi.

En stærkt oprevet Charlotte Beder efterlyste sin hund på twitter og på bt.dk. Hun udlovede en dusør på 10.000 kroner til den, der kunne finde Coco.

Onsdag aften lagde hun sig til at sove i uvished om, hvilken skæbne, der havde mødt hendes elskede hvide Westie. Hun var lige faldet i søvn, da telefonen ringede ud på de små timer.

Det var en natlig hundelufter, der havde fundet Coco løbende omkring i Valbyparken. Charlotte Beder tog straks derhen for at møde ham.

- Han havde ikke hørt historien, og han anede ikke at der var en dusør, så han blev noget overrasket, fortæller hun.

Coco var i god behold, men tydeligt mærket af det dramatiske forløb.

- Han var forpjusket, udmattet og meget tørstig. Han drak en hel masse vand, da han kom hjem, så han har nok ikke fået så meget at drikke. Tyven har bare sat ham fri, siger Charlotte Beder.

De to andre hunde, der begge var af racen mops, er også blevet fundet i god behold i området omkring Valbyparken.

Hundelufterens bil er ikke blevet fundet, og biltyven er stadig på fri fod.