Ved du noget om sagen, eller har du oplevet en lignende episode? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Tre drenge kaldte hunde til sig i Esbjerg Hundeskov for at sparke og slå ud efter dem. Syd- og Sønderjyllands Politi fangede drengene, men lod dem gå.

Tirsdag den 2. maj så Lea Diana Frederiksen tre drenge gå ind i Hundeskoven i Esbjerg, da hun var på vej hjem med sin søn på ni år. De tre drenge var omkring 13-16 år og havde ingen hund med på vej i skoven. Derfor kiggede Lea Diana Frederiksen en ekstra gang efter dem. Heldigvis.

»Vi går videre, men så kan vi høre, at de står og råber på de her hunde. De kalder ’kom kom’ og laver lyde efter hundene. Beplantningen er ikke tæt derinde, så vi så ude fra vejen, at de stod og slog hundene med pinde,« fortæller Lea Diana Frederiksen.

Drengene stoppede dog ikke, så hun ringede efter politiet, der ikke lige kunne rykke ud med det samme. Imens fortsatte drengene med at kalde små hunde til sig for at slå dem med pinde og forsøge at sparke dem, fortæller Lea Diana Frederiksen:

»Jeg blev helt chokeret. Jeg er kæmpe dyremenneske, så jeg kan slet ikke have, når folk ikke behandler dyr ordentligt.«

Bagefter skrev hun et opslag på Facebook, så folk kunne passe på deres dyr. Hundeskoven er ikke så stor, men hundeejere kan godt miste overblikket over deres hunde derinde, fordi der er meget beplantning.

Politiet endte med at få fat i drengene, fortæller Ole Aamann, der er vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi. Men de lod dem gå igen.

»Vi ved ikke, om der er sket noget med hundene, fordi vi har ikke haft kontakt med nogle af hundejerne. Vi gjorde ingenting, da vi mangler nogle hunde og hundejere, som mener at hundene har lidt overlast,« siger Ole Aamann.

Lea Diana Frederiksen fortæller, at flere i hendes Facebook-opslag skriver, at de har oplevet lignende ting i hundeskoven.

Ved du noget om sagen, eller har du oplevet en lignende episode? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.