En 53-årig mand fra Ringsted har fået to et halvt års fængsel for grove sexovergreb mod sin seksårige søns legekammerat.

Overgrebene mod den 10-årige pige fandt sted i en lille landsby i Næstved Kommune over en længere periode indtil marts 2012, hvor manden blev anholdt, skriver Sjællandske.

Den 53-årige boede i et børnevenligt villakvarter med sin søn og samlever - dog på hver deres etage, da de var ved at gå fra hinanden. Mens sønnen spise aftensmad med sin mor ovenpå, lokkede manden den lille pige ned i kælderen under påskud af at 'ville kigge på hende'.

Her tog han tøjet af hende og udsatte hende for både fuldbyrdet samleje og oralsex 'så hun fik kvælningsfornemmelser' ifølge anklageskriftet.

Pigen har tidligere været udsat for overgreb af sin storebror, og hun turde ikke fortælle nogen om sine oplevelser, hvorfor der gik lang tid, før forældrene var så sikre på misbruget, at de gik til politiet.

Den 53-årige blev dømt i byretten i Næstved i august, men ankede på stedet. Østre Landsret stadfæstede dog dommen på to et halvt års fængsel tirsdag.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.