De tre teenagere, der er anholdt og sigtet for drabet på den 72-årige pensionist i hans ældrebolig i Munkobo, kendte tilsyneladende de tre unge mænd godt (arkivfoto).
De tre teenagere, der er anholdt og sigtet for drabet på den 72-årige pensionist i hans ældrebolig i Munkobo, kendte tilsyneladende de tre unge mænd godt (arkivfoto).

De tre teenagere, der er anholdt og sigtet for drabet på den 72-årige pensionist i hans ældrebolig i Munkobo, kendte tilsyneladende deres offer godt.

- De har i hvert fald besøgt ham nogle gange i hans bolig. En del af de unge i området har åbenbart jævnligt besøgt de ældre for eksempelvis at få cigaretter og den slags, og de tre unge har tidligere været hos den 72-årige. Han har selv lukket dem ind, og de har blandt andet kørt rundt ude foran boligen på hans el-scooter, så der har åbenbart været en slags forhold, fortæller efterforskningsleder Jack Liedecke fra Fyns Politi til bt.dk.

De tre teenagere er mandag eftermiddag ved at blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense, og indtil de sidste afhøringer i retten er forbi, ønsker Jack Liedecke ikke at løfte sløret for, hvilken teori politiet har om motivet til drabet på den 72-årige.Dog er der umiddelbart ikke noget, der peger på berigelse, da der tilsyneladende ikke er forsvundet værdier fra den dræbtes hjem.

Den dræbte er ifølge politiet blevet slået på både kroppen og i hovedet - både med knytnæver og med en golfkølle.

munkebo


- Det var ikke den dræbtes egen golfkølle. Efter vores oplysninger havde gerningsmændene medbragt den. En af de tre unge mænd havde haft den liggende derhjemme. Jeg ved ikke, om han ligefrem selv spiller golf, men jeg tror det nu ikke, siger Jack Liedecke til bt.dk.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.