L.O.C. står tiltalt for vold i retten i Odense. Han afviser at have slået en anden med knytnæve.
 L.O.C. står tiltalt for vold i retten i Odense. Han afviser at have slået en anden med knytnæve. Foto: Asger Ladefoged

Voice-værten og rapperen, L.O.C. sidder tiltalt i en sag om vold i Retten i Odense. Han nægter sig skyldig.

L.O.C.- eller Liam O'Connor - er tiltalt for at slå en mand direkte i ansigtet med en knytnæve. Ifølge anklageskriftet fandt episoden sted kort før klokken 23 den 9. juni i år under det store musikarrangement Rock Under Broen i Middelfart.

Rapper nægter sig skyldig i sag om vold

LOC nægter sig skyldig i vold, men har forklaret i retten, at han blot forsøgte at 'skubbe' en mand væk, der var 'ved at kvæle' L.O.C.s ven, rapperen Uso, der også er blevet afhørt i sagen. Der skal i alt føres 11 vidner, inden retten kan tage stilling til skyldsspørgsmålet. Heriblandt flere vidner til episoden.

FØLG RETSMØDET LIVE NEDERST I ARTIKLEN

Sagen kører i domhuset på Albanigade i Odense. L.O.C.s advokat lykkedes allerede i sommer med at overbevise retten om, at der skulle nedlægges navneforbud i sagen. Men det navneforbud valgte retten at ophæve, da retsmødet gik i gang onsdag morgen.

L.O.C. er tidligere dømt for vold, hvilket er en skærpende omstændighed. Af samme grund vil anklageren i dag forsøge dels at få fældet dom over den tiltalte tv-stjerne, dels at overbevise domsmandsretten om, at straffen skal skærpes i forhold det normale strafniveau for den slags sager.

Bt.dk følger sagen LIVE i retten. Læser du med fra mobilen? Så følg vores livedækning HER

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.