En mand er onsdag aften blevet anholdt på Københavns Hovedbanegård, mistænkt for at have voldtaget en 37-årig kvinde.

Københavns Politi har onsdag aften anholdt en mand, som er mistænkt for at stå bag voldtægten af en 37-årig kvinde onsdag morgen på Vesterbro i København.

- Her til aften omkring klokken 21 anholdt vi en mulig gerningsmand på Københavns Hovedbanegård, som svarede til signalementet af gerningsmanden, siger central efterforskningsleder Kristian Aaskov fra Københavns Politi.

Politiet kender endnu ikke identiteten af den anholdte, og kan derfor ikke oplyse, om han i forvejen er kendt af ordensmagten.

- Vi ved ikke, hvem han er, men han svarer til kvindes beskrivelse, det er på den baggrund, vi har anholdt ham, siger efterforskningslederen.

Voldtægten fandt sted onsdag morgen i en lejlighed i Hedebygade, hvor den 37-årige kvinde både blev udsat for vold og voldtægt. Hun søgte efterfølgende tilflugt på en nærliggende café, hvorfra der blev ringet til politiet.

Politiet skal nu efterforske sagen yderligere, og Kristian Aaskov forventer, at den mistænkte vil blive fremstillet i grundlovsforhør tidligt torsdag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.