Et skænderi mellem et par udviklede sig torsdag eftermiddag i en voldsom retning.

En 37-årig kvinde blev stukket med en kniv under skænderiet, hvorefter en 44-årig mand stak af fra stedet.

Nordjyllands Politi blev tilkaldt kl. 14.45, hvor de fandt kvinden i hendes lejlighed, hvor skænderiet havde fundet sted.

»Kvinden er ikke kommet alvorligt til skade, men hun har fået nogle mærker på den ene side. Der er ikke blevet stukket ind i hende, men hun har nogle overfladiske skrammer,« fortæller vagthavende ved Nordjyllands Politi, Jess Faldberg, til B.T.

Ikke langt fra kvindens adresse fandt politiet den 44-årige mand, som de formoder er kvindens kæreste, men som bor i Aarhus til daglig.

Mens kvinden havde forklaret til politiet, at manden havde stukket hende, forklarede manden derimod, at det var kvinden, der havde stukket sig selv.

Manden sidder nu anholdt, mens man afventer en retsmedicinsk undersøgelse af både ham og kvinden. Vagtchefen oplyser dog til B.T., at manden er kendt af politiet og har været indblandet i flere sager med vold.

Nordjyllands Politi forklarer, at man har fundet en brødkniv i området ved kvindens lejlighed, men man er endnu ikke sikker på, at det er den kniv, som kvinden er blevet stukket med.