Lyt til artiklen

En kvinde er tirsdag formiddag blevet stukket ihjel i en baggård i Odense.

Klik her og se mere tv på localeyes.dk

Det oplyser Fyns Politi til Berlingske Nyhedsbureau.

Klokken 11.17 blev politiet kaldt ud til en ejendom på Klostervej i Odense, hvor vidner har set en mand stikke en kvinde ned med en kniv.

Det lykkedes kort tid efter at pågribe gerningsmanden, som nu er anholdt, oplyser vagtchef Hans Frederiksen fra Fyns Politi.

Drabet skete i en baggård til den ejendom, hvor både kvinden og manden bor. Fyns Politi kan endnu ikke sige noget om motivet til drabet.

»Det er endnu for tidligt at sige noget konkret. Det vil den kommende efterforskning afdække. Så vi kan ikke sige yderligere på nuværende tidspunkt,« siger politikommissær Hans Frederiksen fra Fyns Politi.

I første omgang stak den formodede gerningsmand derefter af fra stedet. Men han vendte kort efter tilbage, hvorefter politiet kunne anholde ham.

Politiet undersøger alle baggårde i området med hunde.
Politiet undersøger alle baggårde i området med hunde. Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen
Vis mere

Politiet skal nu foretage yderligere tekniske undersøgelser på gerningsstedet.

Klokken 14 ankom retsmedicineren, vicestatsobducent Peter Thies Knudsen for at lave de første undersøgelser af offeret på selve gerningsstedet. Samtidig anm´kom Odense Brandvæsen med et telt, der kunne skærme gerningsstedet af.

Drabet skete i en baggård til Klostervej 24 i Odense.
Drabet skete i en baggård til Klostervej 24 i Odense. Foto: Google Maps
Vis mere

Klokken 15 kom en en kranvogn fra et autohjælp-firma og trak en grå Polo ud fra baggården. Det vides ikke, hvem der ejer bilen, eller om bilen har relation til drabet eller blot stod i vejen.

Klostervej er afspærret fra Vindegade til Øster Stationsvej. En strækning på cirka 200 meter. Kun folk, der kan legitimere sig og vise at de bor på Klostervej får lov at passere.

Alle beboere og butikspersonale på Klostervej er blevet bedt om at blive indendøre, mens politiet leder efter spor i området. Det fortæller Martin Mødekjær, der er medejer af butikken Phonehelp, der ligger lige ved siden af ejendommen, hvor drabet skete.

Tirsdag eftermiddag klokken 15 blev en grå Polo trukket ud fra baggården, hvor kvinden blev dræbt.
Tirsdag eftermiddag klokken 15 blev en grå Polo trukket ud fra baggården, hvor kvinden blev dræbt. Foto: Sonny Munk Carlsen
Vis mere

»Vi fik straks at vide, at vi ikke må gå ud af butikken. Gaden er fyldt med politi og hundepatruljer. Politiet går rundt med hunde i alle baggårde, og hvis nogen kommer ud på gaden, bliver de bedt om at gå ind igen, eller de bliver fulgt af en betjent igennem afspærringen,« fortæller Martin Mødekjær.

Klokken 15.45 hentede Falck liget af kvinden i en rustvogn. Det forventes, at Klostervej vil blive åbnet igen kort efter klokken 16. Vejen har været spærret siden middag, mens retsmedicinere arbejdede på stedet.