Fredag oplevede en bilist i den amerikanske delstat Florida et forfærdeligt syn.

Seminole Countys sherifkontor har frigivet lydoptagelsen af det opkald, der blev lavet til vagtcentralen, hvor man kan høre en tydeligt rystet bilist fortælle, hvordan han så en kvinde parkere helt tæt op af den pågældende bro.

I lydoptagelsen kan man høre, at bilisten stammende fortæller til vagtcentralen, at han troede, at kvinden kiggede ud af bilvinduet, men kort efter faldt hun ud af vinduet, over broens kant og direkte ned i floden. I døden.

Det lykkedes myndighederne at identificere kvinden, efter de fik bjærget liget op fra floden.

Kvinden er blevet identificeret som den 31-årige Catorreia Hutto, der var mor til tvillingerne Ahmed og Ava Jackson.

Det skriver Associated Press.

Politiet kørte derefter ud til kvindens adresse, hvor de fandt tvillingerne, der lider af et handicap, i deres seng, hvor det så ud som om, de sov.

Men der gik ikke lang tid, før politiet opdagede, at tvillingerne var døde.

»Mor springer ud fra broen og begår det, der nu er et selvmord, og det ser ud til at være et mord, der er begået i huset,« lød det fra Seminole Countys sherif, Dennis Lemma, på et pressemøde.

Dødsårsagen er dog fortsat et mysterie, eftersom politiet hverken har fundet blod eller andet, der indikerer, at der er begået et mord.

Dennis Lemma har også udtalt, at hvis ikke politiet tjekkede tvillingernes puls, så ville de slet ikke vide, at tvillingerne var døde, fordi det så ud som om, de sov.