Politiet har afspærret området.
Politiet har afspærret området. Foto: Lone Rytter/jv.dk

Stort område ved Schackenborg afspærret

En kvinde er under mystiske omstændigheder fundet død på græsplænen foran en udlejningsejendom, der er ejet af Prins Joachim.

Huset, der ligger på adressen Slotfeltvej 1 i Møgeltønder, er naboejendom til prinsen og prinsesse Marie og ligger for enden af slotsparken til Schackenborg Slot, hvor den kongelige familie residerer.

Et større område omkring prins Joachims store rødstens-byggede udlejningsejendom er blevet afspærret, og der er tilkaldt en retsmediciner og eksperter fra politiets Kriminaltekniske Afdeling.

Det oplyser Helle Lundberg, kommunikationsmedarbejder ved Syd- og Sønderjyllands Politi, over for bt.dk.

- Jeg kan bekræfte, at vi kort før middag fik en henvendelse om, at vedkommende - en forbipasserende - havde opdaget en død person ved huset. På nuværende tidspunkt ved vi ikke, hvad der ligger bag dødsfaldet, men af forsigtighedshensyn har vi spærret et område af, hvis det skulle vise sig, at der kan ligge en kriminel handling bag. I givet fald er det selvfølgelig meget vigtigt, at vi så får sikret eventuelle spor, siger Helle Lundberg videre til bt.dk.

Politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse en nærmere identitet på den dødfundne.

- Så længe vi ikke ved, hvad der ligger bag dødsfaldet, vil vi ikke gå ud med nærmere oplysning om det, fordi det bare vil gøre de pårørende nervøse, siger Helle Lundberg.

bt.dk følger sagen...

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.