Lyt til artiklen

Selv om han nægtede sig skyldig i at have slået sin kone ihjel, besluttede Retten i Lyngby mandag middag at varetægtsfængsle en 67-årig mand for drabet.

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, da Nordsjællands Politi gerne vil have fulstændig arbejdsro til at efterforske drabet på den 63-årige kvinde, der søndag aften kort efter kl. 21 blev fundet dræbt i parrets hjem i Stenløse. Kvinden er formentlig død som følge af stump vold på hoved og krop

På det tidspunkt var politiet allerede blevet underrettet om sagen, da en person på havnen i Hundested havde mødt den 67-årige mand, som fortalte, at han ville hoppe i havnen og at han havde slået sin kone ihjel.

»Manden blev anholdt kl. 21.55 søndag aften uden dramatik,« oplyser vagtchef Palle Jørgen fra Nordsjællands Politi til bt.dk.

I grundlovsforhøret blev der også nedlagt navneforbud på den anholdte. Derfor er bt.dk også afskåret fra at give nærmere oplysninger om den dræbte kvindes identitet. Parret voksne børn er ifølge politiet underrettet om drabet.