En ældre kvinde er omkommet i en brand i den norsjællandske by Villingerød sent søndag aften. Branden var så voldsom, at det tog brandvæsen adskillige timer at få bugt med flammerne.

En voldsom brand har sent søndag aften kostet en ældre kvinde livet i Villingerød ved Dronningmølle i Nordsjælland.

Politiet fik en melding om en kraftig brand i en landejendom i den nordsjællandske by sent søndag aften. I forbindelse med brandslukningsarbejdet fandt brandfolkene en person i ejendommen, som var omkommet.

»Der er en person, som er blevet fundet omkommet i huset i forbindelse med branden. Der er tale om en ældre kvinde, som boede på ejendommen,« forklarer vagtchef Palle Jørgensen fra Nordsjællands Politi til BT.

Meldingen om branden i landejendommen løb ind til politiet 23.25 søndag aften. Ikke længe efter var udrykningkøretøjer på stedet. Men branden blev først slukket tidligt mandag morgen.

»Vi ankom til branden sent søndag aften. Men den var så voldsom, at vi først har fået slukket den her til morgen,« siger Palle Jørgensen.

Ingen mistanke om forbrydelse
Ejendommen ligger ikke ret langt fra Dronningmølle og Gilleleje i det nordsjællandske i den lille by Villingerød. Ingen af naboejendommene er blevet ramt af branden.

Ejendommen inden branden rasede.

Selvom brandfolkene fandt en person omkommet i branden, så mistænker Nordsjællands Politi ikke en forbrydelse.

»Umiddelbart er der ikke noget, der tyder på en forbrydelse,« siger Palle Jørgensen.

Endnu kender politiet ikke årsagen til branden.

»I dag skal vi ud til stedet for at fastslå, hvad der forårsagede branden. Men som sagt er der ikke noget, der tyder på, at der er tale om en forbrydelse, men det skal vi efterforske nærmere i dag,« siger Palle Jørgensen.

Branden var så voldsom, at ruderne i ejendommen var ved at briste af varmen.

De pårørende til den omkomne, som blev erklæret død på stedet, er blevet underrettet.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.