____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>En 47-årig kvinde, der sent om aftenen 7. august blev stukket i hjertet med en kniv, er afgået ved døden mandag aften, oplyser lokalpolitiet i Kolding til netavisen dagens.dk.

Efter knivstikkeriet, der fandt sted i kvindens hjem på Skovvejen i Kolding, blev hun overført til Odense Universitetshospital, hvor hun lå i respirator.

Senere blev hun taget ud af respiratoren og overført til Hammel Neurocenter, hvor hun mandag aften trak vejret for sidste gang.

Ifølge BTs oplysninger var det tragiske udfald ventet.

- Vi har siden knivstikkeriet haft hendes 49-årige kæreste, som hun boede sammen med, varetægtsfængslet sigtet for forsøg på manddrab. Nu bliver det op til juristerne at vurdere, om han skal sigtes for drab. Det kommer an på, hvad man vurderer, er en direkte følge af knivstikkeriet, siger Poul Steffensen fra lokalpolitiet i Kolding til bt.dk.

Ifølge politiet kom kæresteparret op at skændes den fatale aften i august og resultatet var, at kvinden blev stukket flere gange - både i halsen, maven og hjertet. Kæresten nægter sig skyldig i forsøg på manddrab.