Torsdag begyndte retsagen mod den 45-årige mand, der slog Karin Barfod ihjel sidste år. Og stribevis af uhyggelige detaljer dukkede op undervejs.

45-årige Karin Barfod blev slået ihjel på makaber vis i en campingvogn i Roskilde. Hun blev bagbundet og fik sprøjtet fugeskum ind i munden, så luftvejene blev blokeret. Fugeskum er en klæbrig masse, der normalt bruges til at isolere omkring vinduer og døre.

Læs også:

Den 45-årige mand på anklagebænken var hendes elsker. Han nægter sig skyldig i manddrab og hævder, at drabet var en ulykke, der opstod under en sexleg. Han hævder, at han tog fejl af fugeskum og flødeskum og at det hele gik meget hurtigt. Efter drabet pakkede han Karin ind i plastikposer og forsøgte at slette sine spor ved at tænde ild til Karin Barfods lejlighed.

Karin Barfod forsvandt den 22. oktober sidste år. En veninde fandt, at noget var helt galt, da hun låste sig ind i lejligheden og fandt, at den var fyldt af røg som følge af branden. Liget af Karin Barfod blev fundet på en containerplads i Roskilde, hvor det var pakket ind i plastiksække. Samme dag blev den 45-årige anholdt.

Læs også:

Foruden drab, brandstiftelse og usømmelig omgang med lig er han også tiltalt for at hæve 437.000 kroner fra sin svigermors konto og for at sprøjte sin søns 30-årige kammerat i ansigtet med spraymaling og derefter slå ham med en skovl. Overfaldet skete i Boserupskoven tre dage inden drabet på Karin Barfod.

Den 45-årige er spejderleder og far til fire. Hans kone anede intet om elskerinden. Kort tid inden drabet havde den 45-årige været indlagt på psykiatrisk afdeling. Retsagen foregår i Retten i Roskilde.

Nedenfor kan du læse hele BTs liveblog fra torsdagens retsmøde.

Læs også: