Vivi Inger Kristiansen forsvandt for ti måneder siden. Hun blev sidst set sammen med nogen misbrugere fra Ringsted.
Vivi Inger Kristiansen forsvandt for ti måneder siden. Hun blev sidst set sammen med nogen misbrugere fra Ringsted. Foto: Privatfoto

Skelettet som en kondiløber fandt nær Ringsted, kan tilhøre Vivi Inger Kristiansen, der har været forsvundet siden sidste sommer.

De pårørende til Vivi Inger Kristiansen, får måske endeligt svar på, hvad der er sket med deres kære. Netop nu er retsmedicinere i gang med at foretage en obduktion af det lig, der søndag blev fundet af en kondiløber i Valsømagle Skov ved Haraldsted nær Ringsted.

Resultatet foreligger senere i dag, og det kan komme til at afsløre, om liget stammer fra Vivi Inger Kristiansen, der forsvandt på mystisk vis for ti måneder siden.

Vivi Inger Kristiansen blev sidst set 9. juni på Sorøvej ved Ringsted, hvor hun var sammen med nogle venner fra misbrugsmiljøet i Ringsted. Politiet satte både helikopter og hunde ind i området, for at lede efter hende, men der var intet spor af kvinden.

LÆS MERE LÆNGERE NEDE

B.T. talte for et par måneder siden med Augustine Kristiansen, der er mor til Vivi Inger Kristiansen. I den forbindelse sagde hun:

- Jeg vil bare så gerne have et svar, uanset hvad det bliver for et svar. Når nogle ringer med hemmeligt nummer, bliver jeg rasende på dem, for jeg tror altid, at det er politiet. Og så står min verden stille i sekundet inden, jeg tager den.

Nu bliver hendes uvished måske erstattet om vished om datterens skæbne. Politiet kontaktede hende søndag aften Vivi Inger Kristiansens familie, der flere gange overfor DR-sjælland har givet udtryk for frustationen over ikke at have vished om datterens skæbne.

- Det var frygteligt i aftes, da politiet mødte op. Jeg vidste med det samme, at det var noget med Vivi, siger Augustine Kristiansen til B.T. og tilføjer:

- Det er svært lige nu, hvor jeg er i venteposition. Men det ville være rart med et svar.

Hun savner sammen med sine børnebørn at have et sted at kunne gå hen og lægge blomster.

Den 31-årige kvinde færdedes normalt i misbrugsmiljøet i Ringsted, men var samtidig en meget pligtopfyldende kvinde, som plejede at lade familien vide, hvor hun var.

Da liget blev fundet, var der stort set kun knogler tilbage, hvilket kan skyldes, at skovens dyr har gravet det op og spist af det.

I løbet af dagen får politiet svar på de DNA-prøver, der kan slå fast ,om det vitterligt er Vivi Inger Kristiansens lig, der er tale om.

Politiet betragtet umiddelbart fundet af liget som en drabssag.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.