Den 77-årige Else Johannesen blev fundet dræbt i sin lejlighed i Lemvig lørdag.
Den 77-årige Else Johannesen blev fundet dræbt i sin lejlighed i Lemvig lørdag.
Få timer efter den 77-årige Else Johannesen blev dræbt i sin lejlighed i Lemvig, var der bevægelser på hendes dankort.

Transaktioner på den dræbte kvindes dankort kan hjælpe politiet på sporet af den person, som tog livet af den 77-årige Else Johannesen i Lemvig lørdag, erfarer BT.

Lørdag morgen klokken 09:59 fandt en hjemmehjælper den 77-årige Else Johannesen død i sin lejlighed i Lemvig i det nordvestlige Jylland. En akut obduktion viste, at hun døde som følge af kvælning, og siden har Midt- og Vestjyllands Politi ledt efter en drabsmand.

Nu erfarer BT, at politiet kan se, at en person har anvendt Else Johannesens dankort i timerne efter hendes død.

Et omdrejningspunkt i sagen har netop været den pung, som manglede i Else Johannesens lejlighed, en to-fløjet læderpung på cirka 10 x 12 centimeter. Den skulle indeholde blandt andet hendes sygesikringskort og det dankort, som har været i brug efter hendes død.

Mandag ledte betjente fra Midt- og Vestjyllands Politi skraldespande igennem i forsøget på at finde den omtalte pung, men uden held.

På nuværende tidspunkt kan politikommissær og efterforskningsleder Jørgen Lauridsen fra Midt- og Vestjyllands Politi ikke bekræfte de nye detaljer eller svare på, hvorvidt politiet er tæt på at anholde en person i sagen.


 
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.