Anklager vil sende sadistisk ingeniør bag tremmer i over fire år, hvis han dømmes i sexsag.

Det skal koste flere år bag tremmer, hvis en 48-årig sadomasochistisk ingeniør bliver dømt for en stribe overgreb og forsøg på overgreb mod unge piger.

Sådan lød budskabet i Lyngby ret fra anklager Kristine Scharling i hendes procedure tirsdag i sagen mod manden. Anklageren forlanger en straf på fængsel i fire år og tre måneder.

- Jeg skal ikke lægge skjul på, at den kriminalitet er både grov og frastødende. Den er ekstremt fokuseret på sex med mindreårige. Det er så groft, og straffen skal også være derefter, lød en del af begrundelsen fra Kristine Scharling.

Manden er tiltalt for at have drevet to piger på 16 og 17 år ud i prostitution. Piger, som har fungeret som hans sexslavinder. Desuden er han tiltalt for seksuelt overgreb på en 12-årig pige og for at ville betale en anden 12-årig for sex.

Desuden er manden tiltalt for at planlægge voldtægt af mindreårige piger og drenge, som han ville lokke i sin "sexskole" i Gladsaxe. Manden er også tiltalt for at have haft samleje med en 14-årig pige.

Den 16-årige sexslavinde er i dag 18 år, og hun har vidnet mod manden under sagen. Hun er i dag hårdt mærket psykisk, blandt andet på grund af forholdet til den mere end 30 år ældre mand.

Sexslavinden hjalp ifølge anklagemyndigheden sin sadistiske hersker med at opstøve børn, som skulle gå på "sexskolen". Men hun gjorde det af frygt og skal derfor ikke selv tiltales, skønt hun har været sigtet.

Ifølge forsvarer Ole Schmidt er der ikke tale om en reel planlægning. Det har drejet sig om seksuelle fantasier, og så er politi og anklagemyndighed ellers gået i selvsving.

Ole Schmidt kræver sin klient frifundet i alle sagens forhold og maksimalt idømt en straf på fængsel i 10 til 14 måneder.

Normalt kan der i sager, som ikke er rejst for et nævningeting, maksimalt idømmes fængsel i tre år og 11 måneder. Men den 48-årige bærer rundt på en betinget dom, som også kan udløses, hvis han bliver dømt.

I 2009 blev han dømt for blufærdighedskrænkelse mod en fireårig datter og en 10-årig veninde til en anden af hans døtre. Der falder dom i sagen onsdag.

/ritzau/