Anklaget: 60-årig egypter risikerer flere års fængsel, fordi han ikke kunne nøjes med ægteskabelig sex med to koner, som han fik 11 børn med, men også ser ud til at have forgrebet sig på tre mindreårige døtre i årevis

Nydelig og velklædt med jakkesæt og slips og med et gråt fuldskæg med elegant knebelsbart.

Sådan fremstår en 60-årig egypter i retten i Sønderborg i disse dage, hvor han risikerer flere års fængsel og udvisning fra Danmark, hvis et nævningeting finder ham skyldig i et massivt sexmisbrug gennem flere år mod tre mindreårige døtre.

Den tiltalte, som er universitetsuddannet i driftsøkonomi, har i flere år boet i Danmark og levet et liv med to koner i samme hus i Dybbøl ved Sønderborg. Han har i alt fået 11 børn, syv med sin 46-årige danske kone og fire med sin 49-årige muslimske kone fra Tyskland.

Meget tyder på, at den egyptiske driftsøkonom, som stort set har prøvet at forsørge sine to koner og deres børn ved hjælp af dansk kontanthjælp, har været besat af sex.

11 børn på 10 år

I en periode over 10 år fik han 11 børn på skift med de to koner. Det ene år var den danske kone gravid, og året efter var det den tyske kones tur.

Og dertil kommer så hans seksuelle aktiviteter med sine tre døtre. Det har døtrene fortalt om i lukkede retsmøder og foran et videokamera - alt sammen noget, som den tiltalte pure nægter sig skyldig i.

De to koner har i et åbent retsmøde fortalt om uhyrlige forhold i villaen i Dybbøl, hvor egypteren siden 1993 havde indrettet sig med de to kvinder og de mange børn. Der var to lejligheder i villaen, men af praktiske grunde var der en dør mellem lejlighederne, og familierne indrettede sig i det daglige med fælles køkken, spisestue og dagligstue.

Sex hver dag

Den 60-årige egypters soveværelse var noget ganske særligt i huset. Her kunne han husere dagen lang i slåbrok og underbukser. Den danske kone fortæller, at hun havde sex med ham hver dag, og når han havde sex med den tyske kone, så kunne der være klager fra nogle af husets øvrige beboere over, at det foregik alt for højlydt.

Det er kun meget lidt, de to koner har kendt til det sexmisbrug af børnene, som han er anklaget for. Men den tyske kone har i retten forklaret, hvordan hun en sommerdag for nogle år siden så, hvordan han sad med erigeret lem i sine orange shorts, mens datterens shorts var trukket mere ned end normalt.

Konverteret til islam

Begge koner er konverteret til islam, og det var, mens den 60-årige endnu havde et firma i Østrig og var gift med sin danske kone, at den 49-årige tyske kvinde pludselig kom ind i billedet. Hun var fra München og faldt med et brag for den gifte mand, der dengang boede i Aalborg med sin danske kone.

Den tyske kvinde opgav alt i Tyskland og købte huset i Dybbøl, og der kom de alle til at bo.

Efterhånden gik det op for den danske kone, at hendes mand dyrkede sex med begge kvinder, men ingen protester hjalp.

Slog en proper næve

Den 60-årige egypter styrede i bogstaveligste forstand begge kvinder og børnene med hård hånd.

Fjernsyn måtte familien kun se i beskedent omfang, det var ikke tilladt for hverken koner eller børn at invitere venner med hjem, og alle blev hele tiden kontrolleret. F.eks. holdt det mandlige overhoved øje med konernes og sine pigers menstruation. Det var vigtigt for ham at håndhæve, at kvinder ikke måtte bede, når de havde menstruation.

Den 60-årige, der er tidligere bokser, slog ifølge koner og børn også en proper næve, og hænderne sad løst, når konerne eller børnene ikke gjorde, som han befalede.