Mette Bønnelykke Herholdts tidligere samlever blev onsdag varetægtsfængslet i fire uger for drabet på den 40-årige kvinde. Tirsdag aften fandt Sydsjællands og Lolland-Falsters politi liget af en kvinde, som de fredag viste sig at være Mette Bønnelykke Herholdt, i et gammelt køleskab, som ifølge anklageren ikke var slået til.
Mette Bønnelykke Herholdts tidligere samlever blev onsdag varetægtsfængslet i fire uger for drabet på den 40-årige kvinde. Tirsdag aften fandt Sydsjællands og Lolland-Falsters politi liget af en kvinde, som de fredag viste sig at være Mette Bønnelykke Herholdt, i et gammelt køleskab, som ifølge anklageren ikke var slået til. Foto: Fotograf Sonny Munk Carlsen
Liget, som tirsdag blev fundet gemt i et ramponeret køleskab i en sidebygning til en landejendom i Arninge på det vestlige Lolland, vil først endelig blive identificeret fredag.

Det oplyser vicepolitiinspektør ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Søren Ravn-Nielsen, som er efterforskningsleder i den uhyggelige drabssag.

- Der mangler endnu nogle enkelte detaljer, så vi har tidligst endelig vished fredag formiddag, siger han til bt.dk.

Intet taler dog imod, at den fundne - angiveligt dræbte - person i køleskabet er den savnede Mette Bønnelykke Herholdt, som i en alder af 40 år pludselig forsvandt i midten af december 2010.

Tirsdag i denne uge mødte politiet talstærkt op på landejendommen i Arninge og anholdt en 44-årig mand med bopæl på adressen. Han er sigtet for manddrab og usømmelig omgang med lig.

Den 44-årige er ekskæreste og tidligere samlevende med Mette Bønnelykke Herholdt og har angiveligt flyttet liget af hende med sig to gange inden for de seneste to år, når han har skiftet bopæl.

Manden blev onsdag fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster, hvor han blev varetægtsfængslet i foreløbig uger.
Han erkender at have flyttet liget med men nægter manddrab idet han hævder, at Mette Bønnelykke Herholdt døde af naturlige årsager.

Obduktionsrapporten ventes ikke færdig før om nogle dage.

- Det er klart, at når et lig har ligget så længe, så er det ikke lige umiddelbart let at få afsluttet undersøgelserne. Så der vil gå et stykke tid endnu, siger Søren Ravn-Nielsen.  
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.