Kiki Grønbjerg Mathiesen elskede sine fire sønner uendelig højt. Da hun fredag morgen mistede livet i en trafikulykke på Sydsjælland, overlevede tre af sønnerne sammenstødet med en modkørende bil. Men Benjamin på ni år sad på bagsædet og blev dræbt ligesom sin mor, da Kikis sorte Mazda bragede ind i en modkørende Fiat.

Venner beskriver Kiki Grønbjerg Mathiesen som en hjertevarm mor, der elskede alle sine fire sønner lige højt. Både sin yngste søn på seks og ni-årige Benjamin, samt de to unge teenagesønner på 13 og 15 år, som for alvor blev hendes, da hun giftede sig i sommeren 2011.

- Hendes børn betød alt for hende. De to yngste, der var hendes egne, og de ældste, som var sammenbragte. De var lige så meget hendes egne sønner, siger Kiki Grønbjerg Mathiesens veninde Rikke Groth.

Hun er rystet over at høre, at det er hendes ungdomsveninde, der mistede livet i en tragisk trafikulykke fredag morgen, og hun har kun lovord at fortælle om den altid smilende mor til fire.

- Kiki var bare utrolig glad. Hun var sådan en humørbombe. Man blev altid i godt humør af at være sammen med hende, af at tale med hende, siger Rikke Groth til BT.

Den 31-årige mor boede sammen med sin familie nær Præstø på Sydsjælland, og hun havde fyldt bilen med sønnerne for at køre dem i skole, da hun lige omkring kl. 7 fejlbedømte afstanden i en overhaling på Næstvedvej og ramte en modkørende personbil frontalt.

Begge biler blev totalskadet, og de overlevende måtte skæres fri, men selvom den 13-årige søn var bevidstløs det meste af fredagen, vågnede han til sidst op og kunne ligesom sine to brødre erklæres uden for livsfare.

- Hun var en fighter og en hønemor, der skubbede sine egne problemer til side for at tage sig af børnene, siger Rikke Groth, der talte med Kiki så sent som i sidste uge.

- Det var hendes fødselsdag, og hun var rigtig glad. Alle mine tanker går til hendes mand og børnene. siger Rikke Groth.

Også den dræbte mors lillebror er knust. På Facebook tager han afsked med sin søster og sin nevø.

’Stort tab - Større savn. Savner jer meget søster og Benja! :’( Sov godt begge to’, skriver han.