Kæresten til Kevin Joel Andersen skal vidne mod manden, der er tiltalt for at dræbe og partere hendes livs kærlighed.

Kevin Joel Andersen var medlem af rockerklubben Satudarah. Han kørte motorcykel, gik med lædervest og bar rygmærke. Men Andrea husker ham som meget andet end den hårde attitude:

»Kevin var en helt igennem dejlig kæreste, han var altid så glad og smilende, hans dejlige humør smittede alle han mødte på sin vej,« skriver hun i en besked til BT.

29. august 2016 mødte Kevin Joel Andersen sin skæbne i en lejlighed i Ballerup. Han blev dræbt og parteret med en kniv, hvorefter hans ligdele blev stoppet i blå ikeaposer og gemt i et skovområde. Fredag begynder retssagen mod en 34-årig mand, der er tiltalt for at dræbe Kevin Joel Andersen og beordre en 21-årig mand til at partere ham.

Under retssagen vil de makabre hændelser blive belyst fra alle tænkelige vinkler, og Andrea frygter for, hvordan det bliver for hende, når alle detaljerne bliver rullet ud.

»Det bliver hårdt, at det hele skal tages op igen, og at man sikkert kommer til at kunne læse og høre om, hvad der skete den dag ned til mindste detalje. Men jeg er nødt til at være stærk, som jeg har måtte være indtil nu, for ingenting kan få Kevin tilbage desværre,« skriver hun.

Andrea er indkaldt som vidne i sagen, og det betyder, at hun kommer til at være i samme lokale som den mand, der er tiltalt for at myrde hendes kæreste.

»Det har jeg det rigtig skidt med, men det skal jo gøres,« skriver hun.

Eftersom vidner ikke må befinde sig i retslokalet, før de har afgivet forklaring, vil hun ikke være i retten, når den formodede gerningsmand bliver afhørt.

Sorgen fylder stadig

Allerede kort tid efter drabet på Kevin Joel Andersen udtrykte Andrea sin sorg på Facebook:

»Jeg er stadig selv i dyb chok, og forstår på ingen måde denne hændelse! Vi ses igen en dag, mit livs kærlighed,« skrev hun på det sociale medie.

I dag fortæller hun, at det har været svært for hende at komme gennem sorgen og chokket over kærestens pludselige og makabre død.

Foto: Privat. BT har været i kontakt med Kevin Andersens kæreste, der bekræfter identiteten. Kevin Andersen blev 25 år. Vis mere

»Tiden efter var direkte tragisk for mig, det var svært at få en hverdag op at køre, pludselig at skulle vågne op hver dag uden sin store kærlighed og tanken om at han aldrig kom tilbage kunne jeg ikke få til at hænge sammen i mit hoved. Men jeg kunne vælge at lade sorgen slå mig ihjel eller kæmpe, og gudskelov har jeg fået kæmpet mig  ud på den anden side,  og det kan jeg kun takke verdens bedste familie for, de har været den største støtte nogensinde, og uden dem var jeg aldrig kommet så langt idag. Mit savn til Kevin fylder stadig meget i min hver dag, men jeg har helt klart lært at tackle min sorg og vende den til positive tanker og fantastiske minder,« fortæller hun til BT.

17. september 2016 blev Kevin Joel Andersen begravet. Ved ceremonien i Skovvejskirken i Ballerup mødte et stort antal medlemmer af Satudarah op for at mindes deres afdøde bror. Der er ifølge politiet intet i sagen som tyder på, at drabet var relateret til en konflikt i rocker- bandemiljøet.

»Vi ved ikke alt i politiet, men som sagen ligger, er drabet ikke sket som led i en konflikt med Satudarah,« siger anklager Morten Frederiksen.

Sagen mod den 34-årige drabstiltalte begynder fredag ved retten i Glostrup. Der ventes at blive afsagt dom i december.

Det 25-årige Satudarah-medlem, Kevin Andersen, der blev dræbt og fundet parteret i Vestskoven tæt ved hjembyen Ballerup, bliver bisat fra Skovvejskirken i Ballerup lørdag middag d. 17. september 2016. Mange medlemmer af Satudarah fra både Holland og Danmark er mødt op til bisættelsen. (Foto: Martin Sylvest/Scanpix 2016) Vis mere

Foto: Privat Vis mere