Artiklen indeholder et billede, som kan virke stødende.

Da nogle knogler blev fundet i forbindelse med eftersøgningen af den forsvundne pige Emilie Meng, udløste det søndag en politiundersøgelse. Nu er resultatet klart. Der er ikke tale om knogler fra et menneske. Men fra en hjort.

Det fortæller vagtchefen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Ole Hald, til TV ØST.

»Det er korrekt, at der blev fundet knogler - men en nærmere undersøgelse har vist, at der var tale om resterne af en hjort, som tilsyneladende er blevet skudt og 'brækket' på stedet,« siger han.

I mere end to måneder har Emilie Meng nu været savnet.

Siden hun tog afsked med to veninder om natten den 10. juli på Korsør Station, har ingen set eller hørt fra hende. Veninder tog en taxa hjem, men Emilie sagde, at hun bare ville gå de få kilometer hjem.

Men hun dukkede aldrig op.

Sidste livstegn fra hende kommer fra overvågningsbilleder fra stationen, der viser, at Emilie forlod den alene på gåben omkring klokken fire om natten.

Søndag er omkring 200 frivillige mødt op ved Korsør for at deltage i en omfattende eftersøgning efter den savnede pige. Og det var dem, der søndag opdagede knoglerne i nærheden af Tårnborg Kirke, skriver TV ØST.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Mathias Øgendal
Vis mere

Kirken og borgvolden ligger ifølge TV ØST ud imod Korsør Nor, hvor der også er meget lavvandet.

Søndagens store eftersøgning er arrangeret af gruppen Forsvundne Personer. Målet er at få gennemsøgt en række lokaliteter, hvor Emilie Meng i teorien kunne være skjult.

Der er udlovet en dusør til den, der kan give oplysninger, som bringer Emilie Meng hjem til sin familie. Har du oplysninger i sagen, bedes du ringe til politiet på 114.