Politiet leder efter spor Foto: Mathias Øgendahl
Politiet leder efter spor Foto: Mathias Øgendahl

Med flere knivstik i kroppen er en 20-årig mand lørdag aften blevet overført til Traumecenteret på Rigshospitalet. Her kæmper han i kritisk tilstand for sit liv efter at være blevet stukket ned på åben gade i Nordsjælland.

»Vi fik kl. 17.09 en anmeldelse om et knivstikkeri på Tulstrupvej i Hillerød. Det viste sig at være en 20-årig mand, der var blevet ramt af flere knivstik,« oplyser vagtchef Dan Houtved fra Nordsjællands Politi til bt.dk.

Kniv-offeret blev i første omgang kørt til indledende behandling på Hillerød Sygehus, men det stod hurtigt klart, at hans tilstand var så alvorlig, at det var nødvendigt at overføre ham til videre behandling på Rigshospitalets Traumecenter i København. Her er meldingen, at hans tilstand er kritisk.

»Vi har endnu ikke anholdt gerningsmanden, og mig bekendt er der heller ikke fundet noget gerningsvåben. Men ved gerningsstedet har vi truffet en person, der formentlig er en af den forurettedes kammerater. Han er dog det, som vi kalder et modvilligt vidne, der ikke rigtig ønsker at udtale sig, og derfor er han blevet anholdt i håb om, at vi kan få ham til at sige noget mere,« tilføjer vagtchefen i Nordsjælland.

Også en række andre vidner, der befandt sig i nærheden af gerningsstedet, er ved at blive afhørt. Motivet til knivstikkeriet er fortsat ukendt.

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.