OPDATERET: Køen er nu opløst, og trafikken glider normalt igen.

Omkring 16.20 oplyste P4 Trafik Syddanmark, at et uheld på E45 havde medført, at Vejlefjordbroen var spærret i nordgående retning. Klokken 17.20 oplyser politiet, at de har åbnet for det tredje spor på motorvejen.

Sydøstjyllands Politi fortæller til BT, at mellem 10-12 biler er involveret. Et tal, der senere blev justeret til 12 biler.

»Det er ikke alvorligt, men det nordgående spor er fuldstændig spærret,« siger en travl vagtchef, inden røret bliver lagt på.

Der er opstået kø på strækningen, og det skulle være svært at dæmme op for det på grund af cykelløbet PostNord Danmark Rundt, der bliver kørt i området.

Vejdirektoratet oplyser, at oprydningsarbejdet er påbegyndt. Det forventes tidligst færdigt ved 19.00 tiden.

Det forlyder fra P4 Trafik Syddanmark, at bilister ikke skal køre væk fra motorvejen, selvom der er kø.

'Vejle By er totalt overbelastet pga. cykelløb og dårligt vejr.'

Det forlyder fra selvsamme kilde, at der skulle være 11 km stillestående kø på strækningen.

Den oplysning bekræfter Vejdirektoratets vagthavende klokken 18.34.

»Alle spor på nær et er spærret. En lastbil er gået i stykker, mens den har holdt i kø. Men de er i gang med at få den væk nu,« siger vagthavende Lars Axelsen til BT.

Han fortæller endvidere, at der er kø helt ned til Fredericia og Kolding. Så omkring 30-40 minutters ekstra rejsetid. I samme ombæring har Vejdirektoratet fået henvendelser fra folk, der har kørt i nødsporet, hvilket ikke kan anbefales, da man kan ende med at skabe et nyt uheld.

Opdateres..

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.