Politiet siger, at bokseren Mikkel Kesslers søster Linse har drevet tre bordeller

Den ene er en af landets mest berømte sportsfolk. Den anden er kendt for sin enorme barm og iltre temperament. Men Mikkel Kesslers søster, Linse Kessler, har en baggrund, der går længere end vovede fotos og driften af stripbarer. Hun har tidligere stået for driften af flere bordeller i hovedstadsområdet. Det bekræfter Københavns Politi overfor B.T.

- Vi har mødt Linse Kessler flere gange tidligere, når vi er troppet op på forskellige bordeller. Her har hun indrømmet på stedet, at det var hende, som stod for at drive stedet, forklarer vicepolitikommissær Rene Hansen, der er leder af den specialgruppe i Københavns Politi, som efterforsker kvindehandel.

- Hun har haft tre steder, som vi kender. Tilbage i 2003 havde hun bordeller på Gammel Køge Landevej 505, Skovlunde Byvej 8 i Skovlunde og Peter Fabersgade 42 i København, siger Rene Hansen.

Rene Hansen forklarer også, at hjemmesiderne på flere af de bordeller, som hun tidligere har drevet, stod i hendes navn. De tre bordeller gik under navnene Madonna Sauna Club, Sexyplace og Sexgirls. Sidstnævnte eksisterer stadig, men kører i dag i en andens navn.

På trods af det omfattende rufferi har politiet aldrig ført en sag på den hidsige blondine, som ti gange er dømt for vold og overfald.

- Vi går jo efter det værste svineri i branchen, som hovedsageligt handler om handlede kvinder, der holdes som slaver. Hos Linse Kessler var der tydeligvis kun danske piger, så det var ikke der, vi valgte at bruge kræfterne, forklarer han.

Køb B.T. og læs:

* Linse Kessler: Politiet lyver

* Linse Kessler var ikke selv prostitueret

* Mikkel og Linse har et tæt forhold