Philip Lundsgaard modtager overvældende støtte blandt sine Facebook-venner, efter hans kørekort blev stjålet fra Hørsholm Kommune og efterfølgnde udnyttet af tyvene.
Philip Lundsgaard modtager overvældende støtte blandt sine Facebook-venner, efter hans kørekort blev stjålet fra Hørsholm Kommune og efterfølgnde udnyttet af tyvene. Foto: Uffe Weng
Efter den kendte dj Philip Lundsgaard på sin Facebook-profil har skrevet om det kørekort, han fik stjålet, mens det var i Hørsholm Kommunes varetægt, er det væltet ind med støttekommentarer på hans profil.

Efter Philip Lundsgaard fik stjålet sit kørekort, har han måtte se til, mens tyvene har udnyttet hans kørekort til at bestille dyre varer over internettet. Og det uden at han kan gøre noget ved det.

Philip Lundsgaard


Og derfor er langt de fleste af kommentarerne på Philip Lundsgaards profil ikke venlig stemt overfor Hørsholm Kommune, der hverken kan eller vil hjælpe de nødstedte borgere, der har mistet pas eller kørekort.

Blandt kommentarerne er der flere kendte, der giver deres støtte til Philip Lundsgaard. En af dem er den ligeledes kendte dj Dan Rachlin, som ikke helt tilfreds med Facebook-vennens oplevelse. Han skriver blandt andet:

- Jeg nægter at tro på at Hørsholm Kommune vil lade Philip og 199 andre borgere sejle deres egen sø. Ellers må man jo i clinch med de enkelte politikere og partier, så vi ved hvem vi skal stemme og ikke stemme på ved kommunalvalget om ikke engang et år, skriver Dan Rachlin.

Flere andre inden for musikbranchen har også kommenteret opslaget. Blandt andet producer og musiker Chief1, der er yderst tilfreds med, at hans bopæl ikke er i Hørsholm.

- Godt jeg ikke bor i Hørsholm så ! Vær jeres ansvar bevidst og stå ved det .. Det gør voksne mennesker !, lyder den skriftlige løftede pegefinger fra Chief1.

Mere positivt bliver det ikke fra Jørgen Klubien fra Danseorkestret, der ganske kort kommenterer Facebook-vennens opslag med ordet 'Flot'.

I en anden ende af de kreative spektrum lyder der også kritik af Hørsholm Kommune. Den kommer fra Jubii-stifteren Henrik Sørensen, der i en længere svada blandt andet skriver:

- Havde det været en privat virksomhed, så var vi blevet ansvarliggjort på en hel anden måde og revet igennem tyrens røvhul. Kære Hørsholm kommune, bliv nu jeres ansvar voksen. Det er jo det i får jeres penge for (eller skal man sige ... i selv tager jeres penge for). I havde ansvaret .... om i ville det eller ej, og nu er tiden inde til at vise om i blot er en børnehave som skylder skylden på andre eller i er voksne nok til at beskytte jeres borgere når uheldet er ude.

Fra et tidligere medlem af Hørsholms Kommunalbestyrelse, Isabella Meyer, lyder der, på Philip Lundsgaards Facebook-væg, et godt råd til kommunen.

- Det her handler jo for pokker ikke om hvem er der ansvarspådragende eller ej. Det handler om at handle etisk, moralsk og anstændig over for borgere, som er blevet ramt af, at Kommunen har været udsat for indbrud. Drop de bureaukratiske forklaringer Hørsholm Kommune og kom i gang med at udvise anstændigt adfærd!, skriver hun.

Slutteligt kommer der også støtte fra Bubber og konen Christina Ibsen Meyer. De skriver:

- Ej hvor er det langt ude, forstår så godt din vrede. Du har vores støtte 100% KH Ibsen og Bubber, lyder det.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.