____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Den 20-årige kvinde, der døde i en højresvingsulykke lørdag eftermiddag, er den verdenskendte vinmand Peter Sissecks datter, Alexandra. Det skriver eb.dk

Alexandra Sisseck døde lørdag eftermiddag i en tragisk højresvingsulykke i København. Ulykken fandt sted i krydset ved Store Kongensgade og Dronningens Tværgade tæt ved Amalienborg og Kongens Nytorv i indre by. Hun blev ramt af en turistbus, der var i færd med at svinge til højre, mens den 20-årige Alexandra Sisseck kom cyklende.

Selvom redningsmandskabet hurtigt var fremme, var det for sent. Hun blev erklæret død på stedet. Mange af bussens passagerer gik i chok, og blev ført over i en anden bus.Alexandra Sisseck studerede til daglig på Københavns Universitet og boede på Østerbro i København. Hun blev sidste år dimittend fra Herlufsholm Kostskole, skriver eb.dk  

Alexandra Sissecks far, Peter Sisseck står bag vinen Pingus, som er den dyreste vin i Spanien. Hans vin sælges til over 7.000 kroner per flaske, og Peter Sisseck er kendt og respekteret i vin-kredse over hele verden. Ikke mindst i Spanien, hvor han bor med familien i den mindre by Quintanilla de Onésimo som ligger i vin-distriktet Ribera Del Duero.

Alexandra Sisseck var desuden kendt som en dygtig springrytter i rideverdenen, og på hesteportalen ridehesten.com omtales den unge rytters død også. Og søndag lagde Facebook-siden Hestenyheder følgende mindeord ud:

- Tragedie: I går døde den talentfulde 20-årige Alexandra Sisseck i en højresvingsulykke. Vores tanker går til familien og vennerne.

På Facebook har flere venner og bekendte fra rideverdenen skrevet rørende mindeord i løbet af søndagen:

- Mit hjerte græder med og for Alexandra Sisseck, som i går på dybt uretfærdig vis blev taget fra sin familie og venner. Kære Alexandra, hvor du end er, så siger vi dig tak for dit søde væsen, dit dejlige smil, når man mødte dig i stald til stævner, dine flotte ture på baner rundt i Europa, din gode indstilling til tingene og dit talent, som Dansk Ridesport har nydt godt af, når du leverede på det danske landshold. Af hjertet tak, og vi sender de varmeste tanker til din familie, mens vi græder og ikke forstår. R.I.P. Alexandra Sisseck.

Andre har gennem dagen skrevet følgende:

- Hvil i fred kære Alexandra Sisseck! Hvor er det tragisk og uretfærdigt. Himlen har fået en ny smuk stjerne!

- Så tragisk - Så forfærdeligt - Så meningsløst! Mine tanker går til familien og alle jer, der havde Alexandra nær.

- Jeg stor tuder ved tanken om Alexandra Sisseck er taget fra os i går. En stjerne så stor er kommet til himlen. R.I.P.

- R.I.P. Alexandra Sisseck! En pige, som er kendt for hendes glade væsen, samt at være en fremragende god springrytter! Hun var en fantastisk person og vil aldrig blive glemt!! Mine tanker går til Alexandras familie og nære venner...