Det var et kedeligt syn, der mødte de ansatte i børnetøjskæden Kære Børns butik i Kolding, da de mødte på arbejde fredag morgen.

For i ly af natten havde ukendte gerningsmænd nemlig tømt intet mindre end 47 tøjstativer for børnetøj i butikkens outletlokaler til en samlet værdi af 800.000 kroner i vejledende udsalgspriser.

»Det er sket natten mellem torsdag og fredag, hvor nogen brød ind via en branddør, som de har knækket op, og tømte det meste af vores butikslager. De har angiveligt holdt med en større varebil på en vej lidt herfra og simpelthen løbet frem og tilbage med tøjet,« fortæller Rasmus Nissen, der er af ejer af Kære Børn i Kolding.

Han er stadig rystet over den store mængde tøj, som det lykkedes tyvene at slippe af med, og han håber nu, at politiets efterforskning kan bringe tøjet tilbage.

»Det er meget tøj, så det må have fyldt en hel del, og vi kunne se, at de havde løbet mange gange frem og tilbage i det våde græs,« fortsætter han.

Ifølge Rasmus Nissen er det tøj i alle former, der er blevet stjålet. Gerningsmændene har desuden efterladt nogle sorte sække og bæreposer, som han mener, de har brugt til at transportere tøjet.

Han tilføjer over for JydskeVestkysten, der i første omgang omtalte historien, at man nu holder midlertidig lukket, og at han ikke er sikker på, om man åbner igen lige foreløbig.

Tyveriet er anmeldt til politiet.