Disse to røvere efterlyses, efter de mandag begik røveri mod en Netto-forretning i Ringsted.
Disse to røvere efterlyses, efter de mandag begik røveri mod en Netto-forretning i Ringsted.

Midt-og Vestsjællands Politi vil gerne have hjælp til at identificere to røvere, som formodes at stå bag et røveri i en Netto i Ringsted mandag aften.

De to røvere kom ind i forretningen på Nørregade i Ringsted mandag omkring klokken 21. I forretningen truede de med kniv en kunde til at lægge sig på jorden, mens de også truede sig til at få udleveret mindre kontantbeløb fra  kassen.

Efter røveriet flygtede de to gerningsmænd mod Dronning Margrethesvej.

Politiet har nu offentliggjort et billede af de to formodede gerningsmænd, og politiet henleder især opmærksomheden på den forreste røver, der var iklædt en hvid jakke med brede, sorte striber på tværs. Striberne kunne også ses på brystsiden af jakken.

Derudover er signalementet af de to røvere følgende:

A: Mand på mellem 170 og 175 cm, dansk og  spinkel af bygning. Han var iført en hvid hættetrøje (jakke) med bred sort stribe hen over maven. Han havde desuden lyse/hvide sko og brugte et lyserødt halstørklæde som maskering. Røveren medbragte en blå plastpose og en brødkniv med lyst skæfte.

B: Dansk mand på mellem 180 og185 cm. Han havde blå, rødsprængte øjne med små pupiller. Han var desuden iført en mørk hættetrøje eller jakke muligvis af mærket 'North Face', mørke bukser og mørke sko. Røveren medbragte gul plastpose og en lille lommekniv.

Hverken kunden eller de ansatte led fysisk overlast ved røveriet, oplyser politiet.

Lokalpolitiet i Ringsted vil meget gerne i kontakt med personer, der har oplysning om røverne eller set dem på deres flugtrute. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.