Lyt til artiklen

Politiet har konfiskeret søsteren til den muskelhund, der har dræbt to katte og en kanin i Nordsjælland. Begge hunde risiskerer at blive aflivet.

Kanindræberen fra Nordsjælland har en søster. Det skriver Lokalavisen.dk.

Da politiet i Nordsjælland blev kaldt ud til et skænderi mellem en hundelufter og nogle forbipasserende, viste det sig, at hunden var søster til den berygtede muskelhund, der har mindst to katte og en kanins liv på samvittigheden.

LÆS OGSÅ
  • SE BILLEDERNE: KAMPHUND AMOK I NORDSJÆLLAND


Det oplyser vicepolitikomissær i Nordsjællands Politi, Preben Maack Andersen.

- Da det senere viste sig, at hunden muligvis er en pittbull, rettede ejeren af søsteren selv henvendelse. Vi tog så hunden fra ham, fortæller Preben Maack Andersen.

Han understreger, at søsteren til den blodtørstige muskelhund ikke selv har været involveret i overfald.

LÆS MERE LÆNGERE NEDE

Politiet i Nordsjælland har en mistanke om, at begge hunde er i familie med en amerikansk pittbullterrier, som er ulovlig i Danmark. En dyrlæge har undersøgt begge dyr, og hvis politiets mistanke viser sig at holde stik, vil begge hunde blive aflivet øjeblikkeligt.

Den notoriske kanindræber skabte skræk og rædsel i Nordsjælland, da den efter at have kvast en kat mellem kæberne, brød ind i et kaninbur og flænsede en kanin. Tidligere har den dræbt mindst en anden kat.

LÆS OGSÅ
  • SE BILLEDERNE: KAMPHUND AMOK I NORDSJÆLLAND


Ejeren - der sidder i fængsel og har banderelationer - nægter at lade hunden aflive. Derfor har politiet sat en advokat til at lede med lys og lygte efter en paragraf, der gør det muligt at tvangsaflive dyret.

Nordsjællands Politi prøver nu at finde frem til kanindræberens mor. Det vides ikke, om kanindræberen har andre søskende.