____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Det var dommens dag for Kandis-Johnnys 21-årige datter ved retten i Holstebro i dag, hvor hun sammen med tre unge mænd, stod tiltalt for tyveri og hæleri. 

Hendes ugerninger bestod ifølge politiet i, at hun i perioden mellem den 27. og 30. december lå inde med stjålne skrabelodder til en værdi af 25.205 kroner. Skrabelodder som hun forsøgte at indløse i diverse lokale butikker i Thisted-området. 

Derudover var hun ifølge politiet medvirkende til at begå indbrud hos bilforretningen Thybo Biler nær Hurup, idet hun angiveligt udpegede forretningen som et godt sted at begå indbrud samt agerede chauffør for sine medtiltalte. Samme nat begik de øvrige tiltalte angiveligt et rambuktyveri med en stjålet traktor hos den lokale guldsmed, hvilket hun dog ikke er tiltalt for medvirken til.

Læs også: Kandis-Johnny: Sådan tackler jeg min datters problemerKlokken 11 i dag kom så afgørelsen, da dommer byretsdommer Jon Esben Hvam tog ordet. 

- Thi kendes for ret. NN (datterens navn fjernet, red.) straffes med fængsel i 30 dage. Straffen skal dog ikke fuldbyrdes såfremt tiltalte ikke begår noget strafbart fra i dag, sagde han og begrunde straffen således: 

- Der har været nogle stjålne skrabelodder i dit hjem. Du har været ude og indløse dem flere steder, og vi vurderer derfor at du har været med til at medvirke til hæleri hvad angår i hvert fald 150 skrabelodder. Hvad angår indbruddet så vurderer vi, at du godt vidste, at der skulle ske et indbrud, da du kørte bilen derud.

Den unge mørkhårede kvinde, der var iklædt en sort læderjakke, virkede rolig under selve domsafsigelsen og sad efterfølgende og smilede over dommen, som hun virkede synligt tilfreds med.
 
De øvrige tre tiltalte blev idømt henholdsvis fem måneders fængsel, otte måneders fængsel samt to år og seks måneders fængsel.

Sagen startede 19. august og anklagemyndigheden havde før dagens dom krævet hende idømt en 50-60 dages betinget fængselsstraf samt samfundstjeneste. Den 21-årige har omvendt nægtet sig skyldig gennem hele forløbet. Den 21-årige kvinde har tidligere erkendt, at hun gik med ind for at indløse skrabelodderne, men hævder at hun ikke vidste, de var stjålne.

- Ja, det har jeg godt nok, men det var mest bare for at være venlig. De spurgte, om jeg ville gå ind med dem, og det sagde jeg, at det ville jeg godt, sagde hun under et tidligere retsmøde.Hendes far, Johnny Hansen, der er forsanger i Kandis, har ikke været til stede til under nogle af de øvrige retsmøder i sagen, og var det således heller ikke i dag. I stedet spiller han og bandet Kandis senere i dag koncert på Nykøbing Mors - blot få kilometer fra de steder, hvor datterens ulovligheder fandt sted.

Den 21-årige har dog selv bedt den kendte far om at blive hjemme, har hun tidligere skrevet på Facebook. 

- Hold nu kæft så travlt I har. Jeg bad min far blive hjemme, da jeg ikke synes, at de forpulede pressefolk skulle køre mere på ham. Jeg er trods alt gammel nok til at tage vare på mig selv, så kan I sq mene det I vil.

Johnny Hansen har i et interview til TV2 Charlie ikke selv lagt skjul på, at det har været en svær tid for han og hans piger siden pigernes mor, Helle Bekhøj, begik selvmord og blev fundet død i et sommerhus kort før julen 2008. 
 
 - Der er ar og sår, som aldrig heles, og vi bliver stadigvæk ramt af sorte perioder. Jeg tænker specielt på mine to piger. Det er vanskeligt for dem at komme videre. Jeg har altid forsøgt at guide [Johnny Hansens to piger, navne fjernet af BT], og så sent som for et halvt år siden forklarede jeg dem, at de altid må regne med, at der er ekstra fokus på dem. De skal tænke sig om en ekstra gang, før de gør noget. På den anden side skal de også have lov til at leve deres eget liv, så det er hele tiden en svær balance, lød det i marts fra dansktop-sangeren. 

Samtidig har han - i et interview med Billed-Bladet - heller ikke lagt skjul på, at datteren nu må lære af de fejl, hun har begået..

- Heldigvis har politiet fået fat i de skyldige, men det har været en slem lærestreg, som vi alle har lært af. Desværre på den hårde måde.

Den 21-årige har udbedt sig betænkningstid med hensyn itl evt. anke til landsretten.