To rasende kamphunde gik til angreb og forsøgte at flænse en anden hund, da de sprang ind over lågen til en hundegård, og bed den i struben.

- Jeg kunne høre, at hundene gøede som vanvittige. Jeg troede, at den ene var død. Den lå bare helt bevidstløs, siger et øjenvidne til bt.dk om den uhyggelige episode.

Slåskampen fandt sted efter at to kamphunde, formentlig af racen Rednose Pitbull, havde strejfet rundt i et villakvarter i Nykøbing Falster, tirsdag formiddag uden hverken halsbånd, øremærke eller ejer.
Da de kom forbi en indhegnet hundegård, hvor en hund af racen broholmer gik rundt, sprang de pludselig op over lågen og gik til angreb.

- Der kom en kvinde gående med en lille baby på armen, tænk hvis de var gået til angreb på dem i stedet, siger det chokerede øjenvidne.

Da politiet kort efter ankom var hundene faldet til ro og lå halvt bevidstløse.

De to kamphunde blev kørt til et dyrehospital, hvor den ene senere på dagen døde.

Efter et stykke tid kontaktede ejeren af en ene af kamphundene politiet, hvor han fortalte, at han blot passede den anden.

- Den anden kamphund bliver formentlig aflivet snarest muligt, og ejeren vil blive sigtet for overtrædelse af hundeloven, oplyser vagtchef i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi Søren Nielsen.Øjenvidnet ønsker at være anonymt. Vedkommendes navn er bt.dk bekendt.