En 65-årig taxachauffør er død natten til lørdag efter et røveri, der fandt sted natten til fredag  ved Herbergsvej i Brønshøj.

Chaufføren, der kom fra 'Taxi Nord 4 x 48', var kort før det brutale overfald blevet kaldt ud til en rutineopgave på Herbergsvej.

Da chaufføren ankom til adressen, blev han ifølge Københavns Politi mødt af de formodede gerningsmænd, der stod med en cykel - formentlig med påskud af, at de ville have cyklen med i hyrevognen. Den 65-årige steg ud af bilen og begyndte at tage cykelstativet frem, men her tog opgaven en tragisk drejning.

Den 65-årige blev slået ned med et ukendt redskab, hvorefter gerningsmændene stjal flere af chaufførens ejendele fra bilen og flygtede ad en sti ind til Degnemosen bag højhusene på Bellahøj.

Københavns Politi har fredag aften foretaget anholdelse af tre personer i forbindelse med sagen. Det drejer sig om tre mænd på 17, 19 og 26 år. Alle tre vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Dommervagten med krav om varetægtsfængsling.

- Vi vil stadig gerne høre fra de unge mennesker, som befandt sig ude foran Danhostel. Derudover vil vi gerne tale med alle, der har været i nærheden af gerningsstedet kl. ca. 00.25, siger vicepolitiinspektør Tommy Keil.

Gerningsmændene blev sparsomt beskrevet som værende: Mænd, mellemøstlig af udseende, 25 – 30 år, intet om højde, kort mørkt hår, iført, mørk beklædning.

Pårørende er blevet underrettet.

Vidner opfordres til at rette henvendelse til Københavns Politi på tlf. 114 eller tlf. 33141448.