Anders Mark Hansen, der lørdag blev fundet dræbt i en skov i Kobbelev på Stevns, sammen med kæresten Ewa Karolewska.
Anders Mark Hansen, der lørdag blev fundet dræbt i en skov i Kobbelev på Stevns, sammen med kæresten Ewa Karolewska. Foto: PRIVAT

Den 22-årige mekaniker Anders Mark Hansen tog ikke telefonen, da hans 29-årige kæreste Ewa Karolewska ringede til ham fredag.

De to havde ellers aftalt, at han skulle lave mad til hende samme aften, men Ewa Karolewska måtte til sidst gå i seng uden at vide, om Anders var i god behold.

Lørdag eftermiddag klokken 14.33 fik politiet en anmeldelse om, at den unge mand

Kobbelskoven
. Det var den dræbtes søster, der gav Ewa Karolewska den forfærdelige nyhed.

- Vi havde talt om at gifte os, og han ville gerne have børn. Men sådan skulle det ikke være, siger den 29-årige frisør, da bt.dk møder hende tæt på stedet, hvor en kondiløber fandt liget af Anders.

Ifølge politiet var han kvalt, efter han forinden var blevet udsat for stump vold.

Kobbelskoven


Ewa Karolewska er tydeligt knust over at have mistet sin kæreste, og hun kan slet ikke forstå, hvorfor Anders skulle dø.

- Han var så sød. Det var kærlighed ved første blik, siger hun og fortæller, at de to mødte hinanden i juni måned, da han var inde for at bestille en tid i hendes frisørsalon, der ligger i den lille by Lyderslev, hvor de begge bor.

Drab Stevns

Midt-og Vestsjællands Politi vil ikke give yderligere detaljer om, hvordan den 22-årige blev slået ihjel, men efterforskningsleder Ove Pedersen bekræfter, at drabet formentlig skete fredag.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.