En julefrokost i Sindal Hallen i Nordjylland blev lukket af politiet lørdag nat, da flere af festdeltagerne blev ved med at ryge i totterne på hinanden. (Arkivfoto)
En julefrokost i Sindal Hallen i Nordjylland blev lukket af politiet lørdag nat, da flere af festdeltagerne blev ved med at ryge i totterne på hinanden. (Arkivfoto) Foto: Martin Sylvest Andersen
En julefrokost i Hjørring i Nordjylland løb af sporet lørdag aften, og efter adskillige slagsmål valgte politiet at stoppe festen.

En glad og våd aften blev lidt for voldsom i det nordjyske lørdag aften. Efterhånden som sprutten gled ned, blev gemytterne nemlig lidt for voldsomme hos nogle af de 700 mennesker til en stor julefest i Sindal Hallen.

- Der var nogen, der blev ved med at ville slås, og da vi havde været deroppe nogle gange, valgte vi at lukke festen, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen, til bt.dk.

Politiet måtte bruge peberspray mod nogle af de voldelige gæster, og tre personer blev anholdt. Til sidst blev politiet trætte af at blive ved med at rykke ud, og så besluttede man at lukke festen.

- Dørmændene kæmpede ellers bravt for at holde ballademagerne i ro, men det blev ved med at blusse op, og til sidst fik vi altså nok og lukkede festen, siger vagtchefen.

På det tidspunkt var klokken lidt over to.

- Det er sindige nordjyder, så de gik bare hjem i seng, men det trængte de også til, lyder det fra vagtchefen.

En enkelt mand nåede dog at forulempe en betjent, som han sparkede på låret. Han blev taget med på stationen og tilbragte natten i detentionen. Han bliver sigtet for vold mod tjenestemand i funktion.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.