Forældrene til den 15-årige Julie Pihl Secher har fået deres datter tilbage i sikkerhed. Hun er selv kommet hjem kort før midnat, fortæller politiet.

Siden mandag morgen har Nordsjællands Politi ledt efter den 15-årige Julie Pihl Secher, men kort før midnat er hun dukket op på sine forældres bopæl.

Det fortæller vagtchefen til Berlingske Nyhedsbureau.

- Vi har været i kontakt med forældrene for fem minutter siden, og hun har meldt sig på deres bopæl, siger vagtchef Dan Houtved.

- Hvilken tilstand hun er i, ved vi ikke endnu, men vi er på vej ud for at tale med hende.

Mandag morgen forsvandt Julie Pihl Secher fra et behandlingshjem i Nærum nord for København, hvor hun var indlagt til behandling for spiseforstyrrelse. Og derfor har politiet dagen igennem været stærkt bekymrede, fordi hun har haft brug for omgående behandling. 

Fik hun ikke den, kunne det være livstruende, bekræftede vagtchefen tidligere mandag. Samtlige politikredse i landet har været underrettet om den unge piges forsvinden.

Flere gange i løbet af dagen har Nordsjællands Politi haft spor at gå efter, da de kunne opfange signaler fra hendes mobiltelefon i lokalområdet. Men alligevel lykkedes det dem ikke at finde hende, før hun selv dukkede op.

Det er nu vigtigt, at politiet får talt med den 15-årige for at finde ud af motivet bag hendes forsvindingsnummer, men også for at kunne gardere sig mod lignende oplevelse.

- Nu skal vi tale med hende, for hvis det skulle ske igen, så får vi et hint om, hvor vi skal lede, siger Dan Houtved til Berlingske Nyhedsbureau.